Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Søndersø

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Søndersø Fysioterapi og Fitness hedder nu BeneFiT Søndersø. Klinikkens fysioterapeuter glæder sig til at byde dig velkommen. Vores klinik er velbeliggende centralt i byen med gode parkeringsforhold, og handicapvenlig adgang.

Hos BeneFiT Søndersø er vi 18 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på Odensevej 73 i Søndersø. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Søndersø
Odensevej 73 Se kort
5471 Søndersø
Telefon 6489 3001
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
 • BeneFiT Søndersø Facebook

  HOLDPLAN: Husk, at der også kører hold i sommerperioden. Hold øje med hjemmesiden. BOKSEFITNESS: Mathias starter op igen i uge 31. Nyt tidspunkt: 19.45-20.45. Kom forbi til fed og svedig træning👊😉 God weeke ... Læs mere

  Facebook - 13-07-2018 12:52
 • BeneFiT Søndersø Facebook

  Receptionen lukker lidt tidligere i uge 28-30: Fra kl. 17 om tirsdagen. Fra kl. 15 om fredagen. Du skal derfor have en nøglechip, hvis du ønsker at træne senere de to pågældende dage. God weekend☀️😉 ... Læs mere

  Facebook - 06-07-2018 12:54
 • BeneFiT Søndersø Facebook

  Vi har kreative hænder blandt vores brugere af fitnesscentret. Dette er eksemplificeret ved denne fine tegning. Da vi kæmper lidt med at få vasket den af, vil der være mulighed for at besigtige kunstværket lidt en ... Læs mere

  Facebook - 06-07-2018 10:50

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.