Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Hadsund Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT Hadsund er vi 5 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er centralt placeret i Hadsund på Storegade 10 i stueetagen. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Hadsund
Storegade 10, st Se kort
9560 Hadsund
Telefon 9857 1332
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - tors: 08.00 - 18.00
Fre: 08.00 - 15.00
Telefontider
Man - ons: 08.00 - 15.00
Tor - fre: 08.00 - 14.00
 • GLA:D opstart i uge 33 er med få ledige pladser ☀️ Få booket din forundersøgelse nu, og sikre dig en plads på et super 8 ugers træningsforløb for hofte og knæ artrose 💪🏼 Holdet bliver tirsdage og tors ... Læs mere

  Facebook - 17-07-2019 11:15
 • BeneFiT Hadsunds Facebook

  ⚠️Opstart på GLA:D forløb i Benefit, Hadsund fra uge 33⚠️ Ventelisten er så småt begyndt at blive fyldt ud, så skynd dig at blive skrevet op hvis du har en henvisning fra lægen liggende. ✋🏼 Vi fylder ... Læs mere

  Facebook - 02-07-2019 13:15
 • GLAD Ryg – træning der virker, for dig med rygsmerter

  ❗️GLA:D RYG HOLD I EFTERÅRET❗️ I uge 38 opstarter vi igen nyt GLA:D Ryg hold.. 🤗 mandag d. 16/9 med teori. Holdtræning mandag kl. 12.30-13.30 og torsdag kl. 11-12 i 8 uger. Læs mere om GLA:D Ryg på vores ... Læs mere

  Facebook - 02-07-2019 07:56
 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..