Online Booking - Klik her!

Skørping

Velkommen til BeneFiT Skørping Fysioterapi

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Hos BeneFiT Skørping er vi 8 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på Møllevej 2 i Skørping. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Skørping
Møllevej 2 Se kort
9520 Skørping
Telefon 9839 1292
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - Tors kl. 08.00 - 20.00
Fre kl. 08.00 - 15.00
Lukket på helligdage
 • BeneFiT Skørpings Facebook

  Byd velkommen til Jesper, som er nyuddannet fysioterapeut fra i sommers. Han er 25 år, bor i Aalborg og kommer fra Thy. Hans interesse er især idræts-fysioterapi og børn. Han er er aktiv indenfor taekwondo som konkur ... Læs mere

  Facebook - 14-11-2018 12:24
 • BeneFiT Skørpings Facebook

  🌟🌟🌟 NYT NYT 🌟🌟🌟 Svanna starter nu MammaFiT og TumlingeFiT hold op på klinikken 👩‍👧👩‍👦👩‍👧‍👦😃 Kontakt os med det samme og bliv skrevet op til holdene! Hvis I er en mø ... Læs mere

  Facebook - 08-11-2018 14:30
 • Viden om Hælspore – bliv klog på dine hælsmerter

  Hælsmerter også kaldes fasciitis plantaris rammer næsten 10 procent af befolkningen og ses hyppigst i aldersgruppen 40 - 60 år. Har du ondt i hælen? - ring her ned og hør, hvad vi kan gøre for dig! :D https://www ... Læs mere

  Facebook - 05-11-2018 12:48
 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.