Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Holstebro

…du behøver ikke have ondt for at få det bedre.

Fysioterapien Sct. Jørgen hedder nu BeneFiT Holstebro. Klinikkens fysioterapeuter glæder sig til at byde dig velkommen. Vores klinik er velbeliggende på Stationsvej med gode parkeringsforhold, og handicapvenlig adgang - lige bag Gråkjær Arena. Vi består af 8 fysioterapeuter, 2 kliniksekretærer og 1 blæksprutte som står klar til at byde dig velkommen.

Vores sekretær træffes dagligt mellem 8.00 og 16.00.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Holstebro
Stationsvej 33 B. Se kort
7500 Holstebro
Telefon 9742 7909
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man- Tor: 08:00 - 18:00
Fre: 08:00 - 16:00
 • Vi ønsker alle vore patienter en rigtig glædelig jul 🎄 og med ønsket om et godt nytår siger vi tak for 2017 og på gensyn i 2018 🎉🎉🎉 ... Læs mere

  Facebook - 23-12-2017 19:29
 • GAVEIDÉ ............................ Vi udsteder gavekort til bl.a. massage fra 275 kr. Henvendelse på klinikken. Vi har åbent dagligt fra 8.00 - 18.00 Fredag til kl. 16.00 🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄 ... Læs mere

  Facebook - 05-12-2017 11:00
 • Desværre bliver asfalt arbejdet vedr. vores nye vej ved klinikken først færdig i uge 49. Rigtig god weekend:) ... Læs mere

  Facebook - 10-11-2017 11:53
 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..

Generelle sider BeneFiT Danmark