Online Booking - Klik her!
Vigtig information!

Hold da helt ferie

Skal du rejse udenrigs i din ferie? Se mere om rejsevejledninger og om hvordan du skal forholde dig når du kommer hjem igen.
Udenrigsministeriet: http://www.um.dkBeneFiT Støvring fysioterapi & træning

-en klinik for fysioterapi og fitnesscenter centralt i Støvring, 20 minutter syd for Aalborg.

Hos BeneFiT Støvring fysioterapi har vi overenskomst med den offentlige sygesikring, så du kan bruge din henvisning til fysioterapi hos en af vores 4 dygtige fysioterapeuter.

Du kan læse mere om os alle 4 og hvad vi har arbejdet med som fysioterapeut her: Fysioterapeuter i Støvring

Vi har ingen ventetid til behandling hos fysioterapeut, så du kan få en tid med det samme!

Har du en henvisning til fysioterapi kan du få tilskud til dine behandlinger, så du skal betale en mindre pris for dine behandlinger hos fysioterapeut.

Du finder mere information om takster og tilskud til fysioterapi via vores prisliste som du finder lige her: Priser fysioterapi. Det er også her du finder din pris på fysioterapi og alle vores andre ydelser.

Er du kronisk syg kan du være berettiget til vederlagsfri fysioterapi, det vil sige gratis fysioterapi. Du kan også modtage vederlagsfri fysioterapi hos BeneFiT Støvring. Du kan læse mere om vederlagsfri fysioterapi og om du er berettiget lige her: Vederlagsfri fysioterapi

Har du behov for, at en fysioterapeut kommer hjem til dig og udfører fysioterapi, tilbyder vi også fysioterapi som hjemmebehandling. Du kan i samarbejde med din fysioterapeut planlægge, hvornår på dagen det passer dig bedst.

Vores fysioterapeuter har naturligvis alle sammen gennemført den danske fysioterapeut uddannelse, men har hver især valgt at specialisere sig indenfor forskellige områder af fysioterapi.

Vi har fysioterapeuter med specialviden om ryg, skulder, hofte, knæ, fødder, idrætsfysioterapi og lungefysioterapi.

Hos BeneFiT Støvring fysioterapi kan din fysioterapeut blandt andet hjælpe dig med:

 • Fysioterapi for nakke
 • Fysioterapi øvelser
 • Behandling når du er hypermobil
 • Ryglidelser
 • Smertehåndtering
 • Nakkesmerter

Din fysioterapeut hos BeneFiT Støvring fysioterapi har også indgående kendskab til genoptræning og behandling af skader. Derfor kan vi også hjælpe dig med:

 • Genoptræning af ryg
 • Genoptræning af knæ
 • Genoptræning af ankel
 • Genoptræning af hofte
 • Genoptræning af skulder
 • Genoptræning af idrætsskader

Har du en genoptræningsplan fra Rebild kommune eller fra et hospital/sygehus kan du frit vælge BeneFiT Støvring fysioterapi som dit genoptræningssted. Med en genoptræningsplan er du berettiget til et genoptræningsforløb uden beregning – det vil sige, at din genoptræning hos fysioterapeut er gratis.

Bestil din tid med det samme via vores online booking lige her: Book din tid her

Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 6914 9530 eller benytte vores kontaktformular som du finder lige her: Kontakt os

Hos BeneFiT Støvring er vi med i det eksklusive netværk Golfklinik Danmark – det kan du læse mere om her: Golfklinik Støvring Det betyder, at vi tilbyder Golf Body Test, Golf skadestue og Golf Fitness, som er træning og øvelser målrettet golf og spillere på alle niveauer.

Hos BeneFiT Støvring tilbyder vi også ergonomisk vejledning, sundhedstests, massageordninger, pausegymnastik og behandlingsordninger til virksomheder. Du kan du læse meget mere om alt hvad BeneFiT kan tilbyde virksomheder lige her: Sund virksomhed med BeneFiT

Om du kommer fra Støvring, Aalborg, Suldrup, Sørup, Nibe, Skørping, Svenstrup, Terndrup, Bælum, Øster Hornum, eller et helt andet sted, så står vi klar til at hjælpe dig med professionel og nem fysioterapi.

Vi glæder os til at tage i mod dig i vores fysioterapiklinik på Jernbanegade i Støvring – lige overfor Bella Italia og Salon Brandt.

Du kan også finde os på Facebook via dette link: Klik her for vores Facebook side

Her kan du læse en artikel om springerknæ: Viden om springerknæ

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Støvring
Jernbanegade 15 Se kort
9530 Støvring
Telefon 6914 9530
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Klinik:
Mandag 08:00-17:00
Tirsdag 07:15-19:00
Onsdag 07:00-18:00
Torsdag 07:30-17:00
Fredag 07:15-18:00
Fitnesscenter:
05.00 - 23.00 (alle dage)
 • TAB CORONA KILO? 🇩🇰 Andreas Nielsen er flyvende for tiden! Dette skyldes, at han på en måned, har tabt 5,5 kg. gennem et personlig træningsforløb ved Nick. Samlet har han tabt over 10 kg. 👏 Hans muskelmass ... Læs mere

  Facebook - 03-07-2020 13:17
 • BeneFiT - MERE END BARE ET MOTIONSCENTER! ❤ Dagen er bare lidt bedre, når folk kommer og overrasker med kage! Bare fordi de elsker, at komme her. Husk kage en gang imellem er okay😉 #BeneFiTStøvring #kage #tak ... Læs mere

  Facebook - 02-07-2020 11:52
 • Så har vi fået fyldt op af vores Barebell protein barer og NOCCO drikke! #protein #barebells #noccodanmark #nocco #deterbilligt #lækkert #flotfyr ... Læs mere

  Facebook - 24-06-2020 19:34
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..