Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Odense fysioterapi

.. Professionelle fysioterapeuter centralt i Odense

Hos BeneFiT Odense fysioterapi står din fysioterapeut klar til at hjælpe dig. Vores klinik for fysioterapi i Odense er placeret på Stenhuggervej 34 – dejligt centralt i Odense M med gode parkerings- og adgangsforhold.

Vi tilbyder fysioterapi og en lang række andre sundhedsydelser til både private og virksomheder. Længere nede på siden kan du læse meget mere om, hvad vi tilbyder indenfor Behandling, Genoptræning, Motion & Hold og Sund & Liv.

Hos BeneFiT Odense fysioterapi har vi overenskomst med den offentlige sygesikring.

Det betyder, at du kan bruge din henvisning til fysioterapi hos en af vores dygtige fysioterapeuter.

Du får tilskud til dine behandlinger hos fysioterapeut, så din egenbetaling hos fysioterapeuten bliver mindre. Læs mere om priser, takster og tilskud til fysioterapi i vores prisliste lige her: Prisliste fysioterapi

Hos BeneFiT Odense har fysioterapeuterne valgt videreuddannelse indenfor en række områder af fysioterapi. Det betyder, at vi kan tilbyde dig fysioterapi på et højt fagligt niveau blandt andet indenfor:

 • Fysioterapi for nakke
 • Ryglidelser
 • Smertehåndtering
 • Fysioterapi for skulder
 • Glad træning

Du kan læse mere om, hvem vi er lige her: Fysioterapeuter hos BeneFiT Odense

Din fysioterapeut hos BeneFiT Odense har også stor erfaring med genoptræning og behandling af skader og ved præcis hvordan du kommer sikkert i gang igen efter en operation, idrætsskade, hold i ryggen eller hold i nakken.

Hos BeneFiT Odense fysioterapi har din fysioterapeut indgående viden om:

 • Genoptræning af ryg
 • Genoptræning af ankel
 • Genoptræning af hofte
 • Genoptræning af skulder
 • Genoptræning af knæ

Hos BeneFiT Odense tilbyder vi også akupunktur - især som smertebehandling og ofte sammen med fysioterapi og øvelser. Du kan læse mere om vores akupunktur via dette link: Akupunktur i Odense

Vi har ingen ventetid til behandling hos fysioterapeut, så du kan få en tid med det samme!
Du kan booke din tid hos en af vores fysioterapeuter lige her via vores online booking: Book din tid her..

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 6615 5050 eller via vores kontaktformular som du finder her: Kontakt os

Vi sætter en ære i at levere fysioterapi og sundhedsydelser på højt fagligt niveau, med dig i centrum. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Vidste du, at vi også tilbyder sundhedsordninger, ergonomisk vejledning, sundhedstest og meget mere til virksomheder og erhvervskunder – læs mere her: Sund virksomhed

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Odense
Stenhuggervej 34 Se kort
5230 Odense M
Telefon 6615 5050
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: kl. 07.30 - 18.00
Tirsdag: kl. 07.30 - 17.00
Onsdag: kl. 07.30 - 17.00
Torsdag: kl. 07.30 - 17.00
Fredag: kl. 07.30 - 14.00
 • ❤ Er du hjertesyg - eller pårørende til en hjertesyg - så brug lige et øjeblik på at læse om vores nye træningsforløb her: www.hjertefit.dk ❤ Vil du vide mere om forløbet eller opstart så kontakt vores cer ... Læs mere

  Facebook - 16-03-2018 12:16
 • BeneFiT Odense

  OBS!!! ❤ Infomødet flyttes til kl. 17.30 på onsdag den 14/3. ❤ ❤ Tilmelding på ☎ 6615 5050 eller info@benefit-odense.dk ❤ ... Læs mere

  Facebook - 13-03-2018 12:00
 • BeneFiT Odense

  ❤ Husk der er infomøde onsdag den 14/3 kl. 19.00 ❤ ... Læs mere

  Facebook - 13-03-2018 11:13
 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

 • HjerteFiT by BeneFiT

  Vi hjælper dig tilbage til det, du kunne før din hjertesygdom

  Flere af BeneFiTs klinikker er nu med i det eksklusive samarbejde og netværk ”HjerteFiT”.

  Læs mere om her..> HjerteFiT.dk

Generelle sider BeneFiT Danmark