Online Booking - Klik her!
Kristina Dahl Allentoft

Kristina Dahl Allentoft

Fysioterapeut

Fødselsår 1977

Udvalgte arbejdsområder

Om mig:

Jeg hedder Kristina og er uddannet fysioterapeut fra VIA i Holstebro i 2002. Jeg elsker bevægelse, og ser på det hele menneske også når jeg arbejder. Jeg synes det er vigtig, at øvelser/træning harmonerer med der, hvor du er i livet lige nu. Jeg har stor erfaring med træning og smerter og har i mange år undervist på mange forskellige typer hold, såsom pilates, yoga og ryghold.

Jeg har de seneste år videreuddannet mig indenfor viden om smerter og er derfor opdateret på den nyeste viden om smerter og smertevidenskab.

Specialviden:

Langvarige smerteproblematikker f.eks. uspecifikke lænderygsmerter og funktionelle lidelse.
Træning - træning tilpasset lige netop dig og din problematik. Jeg har stor erfaring med yoga, pilates, afspændning, ryghold, kettlebell, TRX o.a.
Fodproblematikker – i sammenhæng med hele kroppen – kan også lave indlægssåler
Rygproblematikker – kigger på hele kroppen.

Erhvervserfaring:

Jeg har været på klinik i mange år - dog har jeg i en periode arbejdet på træningstilbud til FYS, et aktiveringstilbud til sygemeldte borger. Jeg har også en kort periode været på neurologisk afdeling på sygehus. Derudover har jeg undervist på diverse hold i motionscentre og aftenskoler.

Kurser:

Smertebehandling og syndromer.
Ryg kursus
Løbestilsannalyse
Super sole - fødder
Yoga uddannelse
Pilates uddannelse
Personlig træner uddannelse

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..