Online Booking - Klik her!

De "strålende" smerter!

Hvilke problemer havde du og hvordan påvirkede det hverdagen?

Jeg havde gennem lang tid haft ondt i mine ben, ned langs ydersiden af benene og jeg kunne næsten ikke gå. Især når jeg havde siddet ned eller når jeg havde kørt bil var det slemt. Jeg var ikke i tvivl om at udsprang fra den nederste del af rygsøjlen. Jeg fik at vide at jeg skulle træne for at styrke min muskulatur, så ville jeg få det bedre. Især hvis jeg smed nogle af de overflødige kilo jeg bar rundt på. Jeg kunne ikke holde ud at gå på arbejde og sagde mit job op og gik på efterløn.

Jeg tog på Højskole for at tabe mig og komme i bedre form. Der var bare et stort problem, smerter!

Smerterne modarbejdede mit ønske om at komme i bedre form. Jeg kunne ikke deltage i motionsundervisningen og i de andre timer, hvor jeg sad på en stol, kunne jeg ikke rejse mig uden at have ulidelige smerter. Efter et par måneder på den måde, blev jeg mere og mere desperat. Jeg indså, at der skulle noget andet til, jeg kunne ikke klare problemet selv.

Jeg havde læst lidt om, at akupunktur var godt mod smerter. Også mod den slags smerter som jeg havde. Så jeg bestilte en tid hos Anne Mette Herforth, BeneFiT i Herning.

Hvordan oplevede du akupunkturbehandlingen?

Da der skulle være tid til en forundersøgelse, var der afsat ekstra tid ved den første behandling. Anne Mette spurgte ind til, hvordan jeg have det. Jeg forklarede om mine smerter og hvordan de strålede ned på ydersiden af benene, især gennem den højre balle. Mens jeg lå på briksen, bøjede Anne Mette mine ben på forskellige måder og retninger, så hun kunne danne sig et billede af mine smerter.

Anne Mette mente at akupunktur var den rette behandling.

Liggende på maven, fik jeg sat nåle i på ryggen, i ballerne og ned langs ydersiden af benene. Der blev sat strøm til nålene. Jeg skulle sige hvornår jeg kunne mærke at det snurrede i hver nål. Det er på ingen måde ubehageligt eller gør ondt, heller ikke når nålene bliver sat i. Der ligger man så en lille halv time. Anne Mette bliver i lokalet hele tiden under behandlingen. Det er rart, så kan man få svar på alle de spørgsmål man har om akupunktur, smerter og om ishockey, der afholdtes, nemlig VM i Herning på det tidspunkt.

Efter en lille halv time blev strømmen cuttet, nålene pillet ud, behandlingen var slut. Allerede på vej hjem kunne jeg mærke en forskel. Smerterne var aftaget væsentligt, jeg tænkte waov. Nu kunne jeg så småt begynde at deltage i motionstimerne på højskolen, og det bedste var, at jeg kunne gå lidt længere, uden de vilde smerter. Jeg glædede mig til næste behandling, vi havde aftalt et forløb på 6 behandlinger i alt.

En lille uge senere mødte jeg op til næste behandling. Også denne gang var der stor fremgang efter behandlingen. Mine smerter når jeg rejste mig fra en stol var pludselig ikke permanente, de begyndte at aftage efter 10-15 sekunder når jeg var kommet op at stå. Jeg begyndte at kunne gå 4-5000 skridt hver dag. Jeg blev meget gladere, mere social og fik troen på at jeg nok skulle blive rask igen tilbage.

Hvordan har du det efter endt behandlingsforløb?

De gik længere og længere tid mellem de sidste 4 behandlinger. Det hele blev bare bedre og bedre. At smerterne er væk gør, at jeg kan træne igen. I dag er jeg i fitnesscenter et par gange om ugen og jeg går min. 10.000 skridt hver dag.

Mvh Brian

Læs mere om behandlingen i akupunkturklinikken BeneFiT Herning: AkupunkturKlinikken

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • HjerteFiT by BeneFiT

  Vi hjælper dig tilbage til det, du kunne før din hjertesygdom

  Flere af BeneFiTs klinikker er nu med i det eksklusive samarbejde og netværk ”HjerteFiT”.

  Læs mere om her..> HjerteFiT.dk

 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..