Online Booking - Klik her!
Akupunktur

Akupunktur

– effektiv behandling af smerter

Er du plaget af smerter et eller flere steder i kroppen, så kan akupunktur ofte hjælpe dig. Akupunkturbehandling henvender sig til alle – her kan du læse mere om akupunktur hos BeneFiT fysioterapi.

Akupunktur har især en god effekt mod:

 • Smerter fra ryg, nakke eller skulder
 • Tennisalbue
 • Kroniske smerter
 • Muskelspændinger
 • Hovedpine og migræne

Akupunktur er en effektiv smertebehandling

Akupunktur er en anerkendt og effektiv behandlingsform mod smerter i alle led og muskler, som behandling af hovedpine, migræne og som symptomlindring i forbindelse med palliation.

Akupunktur kan også anvendes, hvis du er gravid og anvendes som smertelindring hos flere praktiserende læger.

Akupunktur

Hvordan foregår en akupunkturbehandling?

Akupunktur behandling foregår ved, at en akupunktør stikker tynde nåle ind i din hud og i dine muskler. En akupunkturbehandling varer cirka 10 – 25 minutter og som regel anvendes 6-12 nåle.

Akupunktur har som regel den bedste effekt ved en serie på 6-12 behandlinger og virker især godt, hvis du lider af langvarige smerter.

Nålene sættes i akupunkturpunkter i lokalområdet og enten under albue eller knæniveau for at opnå optimal effekt. Nålen sættes enten i huden eller op til nogle centimeter ind i musklen.

Resultatet af akupunkturen er ofte bedre nattesøvn, færre smerter og bedre funktion.

Vil du booke tid til akupunktur – du finder vores online booking lige her: Online Booking

Akupunktur og fysioterapi hos din lokale BeneFiT

Akupunkturbehandling hos BeneFiT udføres altid af en behandler, der også er fysioterapeut. Dermed kan din akupunktur kombineres med en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og instruktion i relevante øvelser. Nogen gange kan akupunkturen også kombineres med manuel behandling, som kan løsne dine led og muskler.

Find den nærmeste BeneFiT lige her: Kort over klinikker

Hvordan føles behandling med akupunktur?

Akupunkturnåle er meget tynde og behandlingen bør som udgangspunkt ikke gøre ondt, men du kan nogen gange mærke et prik, når nålen sættes i. Mens nålene sidder i mærker du lidt ømhed, summen eller en tung fornemmelse.

Hvad er akupunktur?

Oprindeligt er akupunktur en alternativ behandlingsform, hvor en akupunktør stikker nåle i udvalgte akupunkturpunkter. Akupunktur stammer fra traditionel kinesisk medicin (TCM), men den kinesisk akupunktur har udviklet sig i flere retninger blandt andet som øreakupunktur og medicinsk akupunktur.

Hvordan kommer du i gang med akupunktur hos BeneFiT?

Nålene stimulerer dine nerver og udløser en række effekter. Der kommer lokal øget blodgennemstrømning, du udskiller smertedæmpende hormoner (Enkefalin, beta-endorfin mm), som hæmmer smerte på rygmarvsniveau og i hjernen. Serotonin og Noradrenalin udskilles i hjernestammen og dæmper dine smerter. Din behandler kan fortælle endnu mere om, hvad sker i kroppen ved akupunktur.

Du finder akupunktur hos BeneFiT i Frederikshavn, Sæby, Dronninglund, Skørping, Hadsund, Hobro, Viborg, Karup, Højbjerg, Herning og Rudkøbing.

Du kan kontakte os via boksen herunder og du kan booke en tid online lige her: Online Booking

Du finder vores priser på akupunktur lige her: BeneFiT Prisliste

Hos BeneFiT har flere fysioterapeuter en uddannelse indenfor akupunktur. De fleste er uddannet indenfor medicinsk akupunktur, men enkelte fysioterapeuter har en akupunktur uddannelse indenfor traditionel kinesisk medicin.

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Hvad kan BeneFiT gøre for dig?

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT er en kæde af klinikker med mere end 150 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 18 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre. Kontakt os allerede idag...

Akupunktur finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Genoptræning hos BeneFiT

  Som noget nyt pr. marts 2019, har du ret til frit valg af leverandør på genoptræningsplaner fra sygehuset efter paragraf 140.

  Læs mere om genoptræning her.. Genoptræning hos BeneFiT

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..