Book en tid hos din BeneFiT!


Velkommen til BeneFiT Viborg

…Fysioterapi og sundhed til alle i Viborg og omegn

Du finder os på Stadion Allé 21 i Viborg. Her er vi 25 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Vores kerneydelse er fysioterapi, men vi kan også levere en lang række andre sundhedsydelser til både private og virksomheder.

Ud over fysioterapi tilbyder vi fx også sundhedstest, ergonomisk vejledning, glad, rygtræning, kostsamtaler, indlægssåler…

-du kan læse om alt hvad vi tilbyder her på siden og du er også altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 87500104, hvis du vil vide mere.

Vi kan hjælpe dig uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi har specialviden indenfor de fleste områder af fysioterapi såsom idrætsskader, skuldersmerter, nakke- og rygsmerter, knæsmerter, ondt i fødderne, bækkenfysioterapi, genoptræning, personlig træning m.m.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med dig i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Viborg
Stadion Allé 21 Se kort
8800 Viborg
Telefon 8750 0104
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Åbningstider
Man - Tors: kl. 7.30-18.00
Fre: 7.30-17.00
Telefonerne åbner kl. 8.00
 • BeneFiT Idrætsscreeninger – forebyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer - BeneFiT

  🥇 BeneFiT tilbyder nu også IDRÆTSSCREENINGER – til dig der gerne vil forbygge idrætsskader og forbedre præstationen. 🥇 En IDRÆTSSCREENING indeholder en række funktionelle tests, der samlet giver et billede ... Læs mere

  Facebook - 17-03-2017 15:56
 • Tidligere verdensstjerne skal løfte VHK-talenter

  TILLYKKE til VHK, som har sikret sig en 'klasse'-håndboldtræner🎉 Vores kollega - 'Verdensstjernen' Chao Zhai - har heldigvis stadig tid til at være fysioterapeut hos BeneFiT Viborg, hvor hun arbejder med Idrætsf ... Læs mere

  Facebook - 09-03-2017 14:14
 • BeneFiT Viborgs Facebook

  🏃‍♀️🏃‍♀️'MÆRK DIN KROP - og undgå skader'🏃‍♀️🏃‍♀️ Friske City Girls fik søndag morgen vigtig viden og idéer til anderledes træning på løbeturen af fysioterapeut Lise Moeslund og ... Læs mere

  Facebook - 05-03-2017 12:05
 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger