Book en tid hos din BeneFiT!


Velkommen til BeneFiT Sæby

…du behøver ikke have ondt for at få det bedre.

Hos BeneFiT Sæby er vi 17 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. I receptionen møder du en af vores altid smilende og hjælpsomme klinikassistenter, inden du kommer ind til én af vores dygtige fysioterapeuter.

Klinikken er placeret Stationspladsen 4, lige midt i byen. Ved siden af ligger vores helt nye træningscenter, som kan danne ramme for både din personlige træning og som del af din behandling. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, har brug for vejledning hos en diætist eller blot ønsker at forkæle dig selv og øge din livskvalitet.

Vi leverer en lang række sundhedsydelser både til privatpersoner og virksomheder.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Sæby
Stationspladsen 4 Se kort
9300 Sæby
Telefon 9846 1650
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Åbningstider
Man- Fre: 08:00 - 18:00
Træningscenter: Døgnåbent
 • UGENS ØVELSE: Udfald m. rotation af brystryg - STABILITET Her ses en rigtig god øvelse som både sætter krav til styrke stabilitet omkring knæet, men også vores evne til at lave en god rotation i den midterste- og ... Læs mere

  Facebook - 26-06-2017 18:00
 • I går foregik træningen i skoven ☀ Husk vi har Parkinson- og Sclerosehold. Her i det gode danske sommervejr foregår træningen i Sæbygårdskoven, hvor der kommer masser af sved på panden og ikke mindst smil på l ... Læs mere

  Facebook - 22-06-2017 08:54
 • 🎬 Skal BeneFiT også øge sundhed og trivsel på din virksomhed? 🎬 ➡️ Læs meget mere her ➡️ bene-fit.dk/sund-virksomhed ... Læs mere

  Facebook - 21-06-2017 10:08
 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?