Book en tid hos din BeneFiT!


Velkommen til BeneFiT Støvring Fysioterapi & Træning

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

I sommers åbnede vi vores nye klinik og fitnesscenter i Jernbanegade.

Følg med her på siden for seneste nyt!

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Støvring
Jernbanegade 15 Se kort
9530 Støvring
Telefon 6914 9530
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Åbningstider
Klinik:
Man - Tors kl. 08.00 - 20.00
Fre kl. 08.00 - 15.00
Fitnesscenter:
05.00 - 23.00 (alle dage)
 • Så har de seje senior overlevet endnu engang 💪🏻😂🌞 det fejres med fødselsdagskage og bobler 🎉🇩🇰🇩🇰🍾🎂 Vi er klar til endnu en omgang god træning på fredag kl. 09.00 - kom frisk 💪 ... Læs mere

  Facebook - 23-06-2017 10:01
 • Så er fødselsdagen igang 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🌞🌞🌞🌞🌞🌞 Husk der er mange hold du kan være med på .. tjek sport solution ... Kl. 16.30 har vi SNIG PREMIERER på: RIDERS FI ... Læs mere

  Facebook - 23-06-2017 06:54
 • I anledningen af vores fødselsdag, ønsker vi at forkæle jer. Derfor tilbyder vi 30 min fysiomassage til kun 199,-. 30 min kun med fokus på dig og dine behov. Så har du eller en du holder af, brug for lidt ekstra for ... Læs mere

  Facebook - 23-06-2017 05:32
 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • POWERbreathe

  Vidste du, at du kan forbedre dine lungemuskler markant ved hjælp af den rigtige træning? Din lungemuskulatur fungerer som andre muskler i kroppen og vil derfor også blive stærkere med den rigtige træning.

  Læs mere om POWERbreathe her..