Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Højbjerg Fysioterapi

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Klinikken der tidligere hed Rundhøj Fysioterapi Træning og Motion, skiftede pr. 1. august 2014 ejerskab samt navn til BeneFiT Højbjerg Fysioterapi.

Hos BeneFiT Højbjerg er vi 12 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er velbeliggende på Rundhøj Allé 147 i Højbjerg, som er placeret i den sydlige del af Aarhus. Der er nem adgang til fri parkering lige foran klinikken og offentlig transport.

Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Højbjerg
Rundhøj Allé 147 Se kort
8270 Højbjerg
Telefon 8614 9089
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Åbningstider
Man- Tors: kl. 8.00-18.00
Fre: 08.00-16.00
 • BeneFiT Højbjerg

  DANSKE BØRN ER MOTORISK UDFORDREDE! Færre børn kaster sig hovedkulds ud i leg og spil, når de starter i skolen – de er simpelthen motorisk umodne. Nye projekter med fysioterapeuter viser dog, at der kan rettes op ... Læs mere

  Facebook - 15-08-2017 09:21
 • BeneFiT Højbjerg

  NYT GLAiD-HOLD STARTER D. 4 SEPTEMBER 2017! TILMELD DIG PÅ TLF. 8614 9089. Døjer du med smerter pga. slidgigt (artrose) i knæ og/eller hofte? - Så meld dig til GLAiD træning - Godt Liv med Artrose i Danmark! Nyt ho ... Læs mere

  Facebook - 09-08-2017 08:31
 • Brug din trampolin til træning

  BRUG HAVETRAMPOLINEN TIL TRÆNING De står i mange danske haver, og børnene elsker at hoppe på dem. Men havetrampolinen kan også bruges til træning, for børn såvel som voksne, og det er både alsidigt, sjovt og ef ... Læs mere

  Facebook - 08-08-2017 06:33