Online Booking - Klik her!
Marianne Holst Søgaard

Marianne Holst Søgaard

Fysioterapeut

Om mig:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA Holstebro i 2014. Under min uddannelse startede jeg ved BeneFiT Karup, hvor jeg også kort var efter endt uddannelse. Derefter kom jeg til BeneFiT Viborg, hvor jeg siden juni 2014 har været privat praktiserende fysioterapeut.

Jeg har stor interesse for fysioterapi til børn, og jeg har derfor kurser inden for børnefysioterapi og motorisk usikkerhed. Heriblandt Movement ABC, som er et testapparat til vurdering af børns udviklingsniveau. Jeg bestræber mig på, at en konsultation hos mig er en god oplevelse for både forældre og barn, så det er et trygt sted at komme. Behandlingen og træningen tager særligt hensyn til barnets og forældrenes ønsker.

Derudover har jeg en stor faglig interesse for knæ, hvor jeg også har taget yderligere kurser for at dygtiggøre mig endnu mere på området. Indenfor knæområdet arbejder jeg meget globalt, og ser her både på hofte, fod og i nogle tilfælde også ryg, for at behandle en knæproblematik.

Desuden har jeg en stor interesse indenfor idrætsskader, hvor jeg vejleder folk i forbindelse med akutte skader og overbelastningsskader, og tilbagevendende til sport. I tråd med dette udfører jeg også idrætsscreeninger, som giver et overblik over, hvilke specifikke dele af kroppen individet skal træne, for at forebygge skader og forløse sit fulde potentiale.

Udover mit arbejde på klinikken, besøger jeg idrætsklubber der ønsker viden omkring forebyggelse af skader. I den forbindelse afholder jeg og to kollegaer kurser efter ønske omkring dette område.

Specialviden:

Knæproblematikker, børnefysioterapi, idrætsskader, Bauerfeind bandager til knæ

Erhvervserfaringer:

Uddannet Fysiotearpeut fra VIA Holstebro 2014
Arbejdet hos BeneFiT Karup 2013 – 2014
Arbejdet hos BeneFiT Viborg siden 2014

Kurser:

Movement ABC
Motorisk Usikre Børn
Move2peak – funktionel knæekspert
Fodens biomekanik og underekstremiteternes funktion samt rehabiliteringsstrategier
(Idrætsscreening)
Mckenzie part A
TRX Suspension Training Course level 1
Den motiverende samtale

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..