Online Booking - Klik her!
Vigtig information!

Hold da helt ferie

Skal du rejse udenrigs i din ferie? Se mere om rejsevejledninger og om hvordan du skal forholde dig når du kommer hjem igen.
Udenrigsministeriet: http://www.um.dk

Jens Tolstrup

Jens Tolstrup

Fysioterapeut

Fødselsår 1956

Udvalgte arbejdsområder

Specialviden:

Akupunkt terapi, Nakke- og rygproblematikker, Ergonomi, Spinomed.

Erhvervserfaring:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Holstebroskolen i 1984. Efter 3½ år på Sygehus, først Vestervig og siden Herning, rejste min kone og jeg til Trondheim i Norge. Hun arbejdede på Regionssygehuset og jeg arbejdede på et Kurbad. I 1990 flyttede vi tilbage til Danmark, hvor jeg var 14 år i Skive som privatpraktiserende fysioterapeut. Herefter fik jeg job hos BeneFiT Viborg, hvor jeg forsat arbejder.

De første år arbejdede jeg primært med medicinske og ortopædkirurgiske opgaver, samt børnebehandling. I Norge var det hovedsageligt gigtpatienter og bevægeapparats problemer, individuelt og på hold, som foregik både på land og i varmt vand.

Som privatpraktiserende fysioterapeut har arbejdsområdet været meget varieret. Især bevægeapparats problemer, både som idrætsskader og almindelige overbelastninger såvel som slidgigts smerter. Hovedpine- og migræne smerter, ofte i forbindelse med nakke- og rygproblematikker.

Uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Holstebro 1984. Herning Sygehus 1984 - 1987. Kurbad i Trondheim, Norge 1987 - 1990. Fysioterapeutklinik i Skive 1990 - 2004. BeneFiT Viborg siden 2004.

Kurser:

Akupunkt terapikurser A, B, C, D + eksamen i 1991. Behandling og træning af R.A. og andre gigtsygdomme. Kranio Sacral Terapi. Løbende kurser i Manuel Terapi, McKenzie, Maitland, Dynamisk Stabilitet - ryg - skulder - nakke - lænd. Mulligan mobilisering samt bækken (Mark Oliver).

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..