Online Booking - Klik her!
Camilla Himmelstrup

Camilla Himmelstrup

Fysioterapeut

Om mig

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN Aalborg i 2016. Efter en kortvarig periode ved Behandlingscenter Østerskoven, fik jeg arbejde ved Frederikshavn Kommune. Sideløbende arbejdet ved Frederikshavn Kommune, var jeg ansat ved LOF hvor jeg havde holdundervisning af patienter med blandende diagnoser. Siden oktober 2017 har jeg været ansat ved BeneFiT Viborg.

Jeg har siden uddannelsen haft stor interesse i neurologiske lidelser og har derfor arbejdet med dette siden jeg blev færdiguddannet. Når jeg arbejder med patienter, som har en neurologisk lidelse, kan jeg godt lide at udfordre patienten både fysisk, men særligt også kognitivt. Selvom det er voksne mennesker jeg oftest arbejder med, ønsker jeg at have en mere "legende" tilgang til træningen. Her benytter jeg mig ofte af dualtask-opgaver, som særligt går ind og udfordrer balancen. Udover den individuelle behandling til patienten, ønsker jeg, at få mere fokus på holdtræning til patienter med neurologiske lidelser, såsom apoplexi, parkinsson og sclerose. Ved holdtræningen er der mulighed for at arbejde mere specialiseret og samtidig har patienterne rig mulighed for sparring mellem personer med lignende diagnoser.

Udover neurologien, har jeg en stor faglig interesse i skulder- og nakkeproblematikker, hvor jeg har taget diverse kurser for at videreudvikle mine kompetencer indenfor området.

Sideløbende træning/behandling af patienter med skulder- og/eller neurologiske lidelser, har jeg en del holdtræning - både på land og i vand.

Specialviden

Skulder- og nakkeproblematikker.
Neurologiske lidelser.

Erhvervserfaring

2016: Arbejde ved behandlingscenter Østerskoven – et behandlingscenter for børn og voksne med erhvervet hjerneskade.
2016-2017: Arbejde ved Frederikshavn Kommune, hvor mine primære arbejdsområder var indenfor neurologiske lidelser og skulderproblematikker.
2016-2017: LOF – holdundervisning for patienter med blandede diagnoser, herunder diabetes, KOL, Sclerose, parkinson, apoplexi og ortopædiske problematikker.
2017-nu: Arbejde ved BeneFiT Viborg, hvor mine primære arbejdsområder er inden for nakke- og skulderproblematikker samt neurologi.

Kurser

• McKenzie Part A (The lumbar spine) og Part B (The cervical and thoracic spine)
• Skulderkursus – analyse og behandling
• Move to peak – Skulderbæltet og OE
• Evidence Based Upper Limp Retraining
• Kinesio Taping KT1 + KT2
• Fysio Flow
• Mulligan introkursus

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..