Online Booking - Klik her!
Anne Louise Rix

Anne Louise Rix

Fysioterapeut

Fødselsår 1972

Udvalgte arbejdsområder

Om mig

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA Holstebro i 1997. Efter en kortvarig periode på Viborg Sygehus blev jeg privat praktiserende fysioterapeut hos BeneFiT Viborg.

Jeg har beskæftiget mig med urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapi siden 2000, hvor jeg tog mit første specialkursus inden for området. Jeg har siden efteruddannet mig inden for området og har i dag stor erfaring indenfor behandling af underlivsproblematikker, herunder myoser og inkontinens hos både mænd og kvinder. Jeg er medlem af Det Danske Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi og er dermed forpligtiget til at holde mig fagligt opdateret indenfor området.

Jeg har selv 3 børn og har i en del år undervist i træning for gravide og efterfødselstræning. Derudover har jeg stor erfaring i behandling af graviditetsrelaterede bækkensmerter og generel vejledning i hensigtsmæssig træning under og efter en graviditet.

Specialviden:

Inkontinens- og bækkenproblematikker hos kvinder og mænd, Graviditetsrelaterede bækkensmerter og efterfødselstræning, nakke-skulder problematikker, børne-fysioterapi

Erhvervserfaring:

Uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Holstebro 1997.
Arbejdet hos BeneFiT Viborg siden 1997.
Uddannet ridefysioteraput og arbejdet som dette fra 1999 til 2008.
Efterfødselshold i forskellige regi siden 2003.

Kurser:

Medicinsk Træningsterapi. Manuel Terapi. McKenzie. Graviditetsrelaterede bækkensmerter. Palpation af bækkenbund. Dynamisk stabilitet – ryg – skulder – nakke. Børn og barnets motoriske udvikling. Kinesiotape. Sundhedstjek.

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..