Online Booking - Klik her!
Viborg inforaften håndtering og behandling af skader.

Inforaften om håndtering og behandling af skader.

Informationsaften ved Benefit Viborg og Stoholm

Vi havde i Stoholm Håndbold med spænding arrangeret og set frem til denne aften, hvor vi forhåbentligt kunne blive lidt klogere på sportsskader samt forebyggelse af disse.

På mødet troppede folk op fra både håndbold, fodbold og atletik, så vi var bredt repræsenteret på forskellige sportsgrene.

Og vores forventninger blev i den grad indfriet. 4 veloplagte og velforberedte fysioterapeuter holdte en særdeles anbefales værdig informationsaften, hvor alle de fremmødte blev meget klogere på skader i de forskellige idrætsgrene, håndtering og behandling af skader, samt hvad man kan gøre, for at forebygge skaderne.

Ligeledes blev vi introduceret for idrætsscreeninger, og hvordan man effektivt kan tilpasse et træningsprogram for den enkelte udøver ved hjælp af dette.

Der var lagt op til, at vi gerne ville have en debat omkring tingene. Og den fik vi! De 4 fysser var rigtig gode til at få folk med, og vi fik en livlig debat blandt trænere, forældre og ledere, som også for nogle gav stof til eftertanke 😊

Selvom mødet officielt var afsluttet, så fortsatte snakken og debatten efterfølgende, hvor de fremmødte fra Benefit tog sig god tid til at besvare de sidste spørgsmål folk havde.

En fantastisk aften i Stoholm, som vi kun kan anbefale alle andre idrætsforeninger at afholde.

På vegne af Stoholm Håndbold

Henrik Sørensen

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.