Online Booking - Klik her!

Sunds

Velkommen til BeneFiT Sunds Fysioterapi

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Vi - BeneFiT Karup har 3. september 2016 startet en satellitklinik på Hovedgaden 51C i Sunds. De gamle Nordea lokaler. Vi bor til leje hos Glad Fitness. Vi har Ikke overenskomst med sygesikringen, dvs. at alle behandlinger er udenfor tilskud fra sygesikringen. Vi har aftaler med forsikringsselskaber og Sygesikringen Danmark. Hos BeneFit Sunds har du både mulighed for behandling, idrætsscreeninger samt holdtræning fx GLAD og ryghold.

Fysioterapeut Jonas Max Jensen træffes mandage 10-14 samt efter aftale. Fysioterapeut Charlotte Lauridsen træffes tirsdage 07.00-11:30 samt onsdage kl 15:00-18:00. Vi er altid fleksible, så hvis tidspunktet ikke passer dig, så kontakt os. Ved bookning bedes du gøre opmærksom på at du ønsker en tid i Sunds. Bemærk muligheden for at booke din tid online. Klik her for at booke online: Book din tid her..

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Sunds
Hovedgaden 51C
7451 Sunds
Telefon 9710 1268
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: 10.00 - 15.00
Tirsdag: 07.00 - 12.00
Samt efter aftale
 • Slidgigt informationsaften

  Vil du vide mere om slidgigt, nye behandlinger, kirurgi og træning, så er denne aften noget for dig.

  Læs mere her..

 • Træn med abonnement

  Med et personligt træningsabonnement hos BeneFiT Karup får du adgang til fleksibel og effektiv træning i et forløb med en fysioterapeut.

  Læs mere om tilbuddet her...

 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.