Online Booking - Klik her!

Stoholm

Velkommen til BeneFiT Stoholm Fysioterapi

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Vi - BeneFiT Karup har 1. maj startet en satellitklinik på Vestergade i Stoholm. Vi har lige fået renoveret lokalerne, så de fremstår lyse og behagelige. Vi har Ikke overenskomst med sygesikringen, dvs. at alle behandlinger er udenfor tilskud fra sygesikringen. Vi har aftaler med forsikringsselskaber og Sygesikringen Danmark. Hos BeneFiT Stoholm er der både mulighed for behandling, holdtræning samt idrætsscreeninger.

Fysioterapeut Rikke Østergaard træffes mandag og tirsdag formiddag i Stoholm samt torsdag fra 09:0-15:00. Tina træffes mandag eftermiddag fra 14:30-18:00 og onsdag formiddag fra 07:30-12:30. Ved bookning bedes du gøre opmærksom på at du ønsker en tid i Stoholm. Vi er altid fleksible, så hvis du ikke har mulighed for at komme på en af de ovenstående tidspunkter, så kontakt os. Bemærk muligheden for at booke din tid online - klik her: Bestil tid her..

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Stoholm
Vestergade 10
7850 Stoholm
Telefon 2539 8009
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Tirsdag 07.00 - 10.00
Torsdag 09.00 - 17.00
Samt efter aftale
 • Slidgigt informationsaften

  Vil du vide mere om slidgigt, nye behandlinger, kirurgi og træning, så er denne aften noget for dig.

  Læs mere her..

 • Træn med abonnement

  Med et personligt træningsabonnement hos BeneFiT Karup får du adgang til fleksibel og effektiv træning i et forløb med en fysioterapeut.

  Læs mere om tilbuddet her...

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.