Online Booking - Klik her!
Jørn Løvbo

Jørn Løvbo

Indehaver, Fysioterapeut

Fødselsår 1961

Udvalgte arbejdsområder

Funktion:

Indehaver, fysioterapeut, akupunktør, piltates instruktør, golfterapeut

Om mig:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Aalborg i 1996. Under min uddannelse arbejdede jeg på Skørping privathospital, som fysioterapeut afløser. Efter endt uddannelse startede jeg som privatpraktiserende fysioterapeut hos BeneFiT Sæby i 15 år, kun afbrudt af et år hos EL og VVS branchens arbejdsmiljøcenter. I 2011 overtog jeg BeneFiT Skørping. Siden 2016 har jeg også startet BeneFiT Støvring i samarbejde med fysioterapeut Mette Langley.

Jeg har arbejdet med mange forskellige områder indenfor fysioterapi. Det være sig skulder, ryg/nakke, ergonomi og akupunktur. Jeg har i de sidste mange år været certificeret ULRUS terapeut. ULRUS betyder Udvidet LændeRyg UnderSøgelse. Disse undersøgelser udføres af specialiserede fysioterapeuter, som efter endt undersøgelse sender en rapport til lægen. Et andet af mine specialer er skulderen som jeg har arbejdet intensivt med de seneste 10 år. Jeg har gennem efteruddannelse og lang erfaring opnået specialviden indenfor området.

Specialviden:

Ryg- og nakke problematikker. Skuldersmerter. Akupunktur og ergonomi

Erhvervserfaring:

Uddannet fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Aalborg 1996
Privatpraktiserende fysioterapeut hos BeneFiT Sæby 1996-2011
Ergonomisk specialist hos EL og VVS branchens BST 1999-2000
Privatpraktiserende fysioterapeut hos BeneFiT Skørping siden 2011
Privatpraktiserende fysioterapeut hos BeneFiT Støvring siden 2016
Hjertemotion for Hjerteforeningen siden 2014

Kurser:

Medicinsk Træningsterapi. Manuel Terapi. McKenzie. Sportsfysioterapi. Dynamisk stabilitet skulder – nakke. Mulligan. Akupunktur. Sundhedstjek. Ergonomi. Golffysioterapi. Hjertemotion

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..