Online Booking - Klik her!

Skørping

Velkommen til BeneFiT Skørping Fysioterapi

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Hos BeneFiT Skørping er vi 8 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på Møllevej 2 i Skørping. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Skørping
Møllevej 2 Se kort
9520 Skørping
Telefon 9839 1292
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - Tors kl. 08.00 - 18.00
Fre kl. 08.00 - 15.00
Lukket på helligdage
 • NaturFiT

  🌸🌳🌳NaturFiT for seniorer🌳🌳🌸 👣🚶‍♂️👣For dig der kan klare at gå 2 km i eget tempo og har lyst til at bevæge sig i skoven sammen med andre! 👣🚶‍♂️👣 🌸🌳🌸🌳🌸 ... Læs mere

  Facebook - 17-05-2019 13:34
 • Baekkenbundsgener

  ❌❌URININKONTINENS – skal ikke være et tabu!!❌❌ - 50 % af alle kvinder oplever urininkontinens i løbet af livet. - 45 % af alle kvinder er inkontinente 7 år efter de har født - 91 % af de kvinder der ha ... Læs mere

  Facebook - 15-05-2019 12:34
 • Har du rygsmerter? Skru ned for bekymringerne – og evt. for muskelspændingen - Krop+Fysik

  Stort set alle oplever på et tidspunkt at have ondt i ryggen. Ofte går det væk af sig selv efter nogle dage, men hvad gør du når tilfældene bliver hyppigere og symptomerne forværres? 🤔🧐 Mange mennesker med ... Læs mere

  Facebook - 14-05-2019 13:39
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.