Online Booking - Klik her!

Oldboys spillerens karriere reddet!

Fodbold har altid været en stor del af Uffe Nielsens liv. Lige siden han startede med at spille for snart 60 år siden, har fodbolden været et frirum for både krop og sjæl. Derfor havde det stor betydning for Uffe at finde en behandling, der virkede på de achillessene problemer, som pludselig opstod.

Uffe Nielsen har spillet fodbold siden 6 års alderen. Det har været fodbold på serieniveau, én til to gange om ugen, hyggebold, hvor tempoet passer og det sociale fylder meget. Gennem et efterhånden langt fodboldliv har Uffe oplevet flere typer af skader. Alt fra muskelskader til mere komplicerede sene og lyskenskader.
For 5 år siden fik Uffe problemer med den ene achillessene, en skade der nær havde tvunget ham til at stoppe med at dyrke sin elskede sport, fodbold.

”Jeg var på sygehus, hos speciallæger osv. – men ingen havde anden løsning end, at jeg skulle finde en mindre belastende sport. Der findes selvfølgelig også andre udmærkede sportsgrene, men det sociale flytter man ikke bare lige til en anden sportsgren, vel?”

Uffe accepterede ikke lægernes eneste råd, om at finde en anden sportsgren og søgte derfor med lys og lygte efter andre muligheder for behandling. Via internettet fandt han frem til, at andre med achillessene problemer havde haft stor effekt af chokbølgebehandling.

Uffe tog kontakt til BeneFiT Rudkøbing, hvor han kunne modtage chokbølgebehandling. Hos BeneFiT Rudkøbing udførte fysioterapeut Graham Easter en grundig undersøgelse af Uffes achillessene problemer, inden behandlingen med chokbølge blev iværksat. Allerede efter få behandlinger oplevede Uffe en mærkbar effekt. Behandlingen blev kombineret med Supersole (indlægssåler) og hjemmeøvelser, for at forebygge nye tilfælde og tilbagefald.

”Jeg tror selv, at chokbølgebehandlingerne har nedbrudt brusken på achillessenen – og dette kombineret med individuelle indlæg har gjort, at jeg faktisk ikke har problemer længere med hverken hælen eller achillessenen”

Her 5 år senere i en alder af 64, spiller Uffe forsat fodbold. Uffe er overbevist om, at chokbølgebehandlingerne hos BeneFiT Rudkøbing gjorde, at han kunne forsætte med at dyrke fodbold. Det betyder meget for ham, for det sociale flytter man ikke bare lige, vel…..

Kom ned til BeneFiT Rudkøbing og hør mere om behandling af sportsskader eller læs mere her på siden.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Træn med Parkinson

  Øg din fysiske aktivitet og formåen i hverdagen! Vores Parkinsonshold henvender sig til dig, der er diagnosticeret med Parkinson.

  Læs mere her...

 • "JEG HAR FÅET MIT LIV TILBAGE!"

  Den gode POWERbreathe historie fra BeneFiT Rudkøbing.

  "Jeg vil helt sikkert anbefale POWERbreathe til andre med KOL"

  Læs mere her..

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..