Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Osted Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT i Osted står vi klar til at hjælpe dig, når skaden er sket. Vi tilbyder et varieret udbud af behandlinger – se hele vores udbud her på siden. Hovedparten af vores behandlere besidder specialviden om specifikke kropsregioner og lidelser, såsom ryg, nakke, knæ, skulder, børnefysioterapi, inkontinensbehandling og meget andet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi den bedste løsning for dig. Du kan også finde os på www.facebook.com/ostedfysioterapi.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Osted
Langetoften 9a Se kort
4320 Lejre
Telefon 4649 7740
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man-torsdag: 06.00-21.00
Fredag: 06.00-18.00
Søndag: 09.00-14.00 (kun træning)
Telefontider
Man- ons og torsdag: 08.00-16.00
Tirs- og fredag: 8.00-13.00
 • Anti-inflammatorisk livsstil: Undgå kronisk betændelse i kroppen - Krop+Fysik

  Sådan forebygger du kronisk betændelse i kroppen Har du for meget fedt på maven? Ryger du? Spiser usundt, motionerer for lidt? Mange af os ved ikke at vi har kronisk inflammation i kroppen. Din livsstil er nøglen til ... Læs mere

  Facebook - 14-06-2018 10:17
 • Tag hånd om dine fødder - Krop+Fysik

  Sådan holder du dine fødder sunde Smertefulde og stive fødder påvirker livskvaliteten negativt. Godt fodtøj, regelmæssig træning og bevægelse er alfa og omega for at holde fødderne sunde. Læs mere i denne artik ... Læs mere

  Facebook - 11-06-2018 07:51
 • Glade fødder: Giv dine fødder lidt kærlig opmærksomhed! - Krop+Fysik

  Giv dine fødder lidt kærlig opmærksomhed! Vidste du, at lange fodbade ikke er godt for fødderne? Og at creme og massage til gengæld er det? Her er et par hurtige tips til at gøre dine fødder lækre og glade. Har ... Læs mere

  Facebook - 07-06-2018 09:43
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.