Online Booking - Klik her!

Neurologiklinik

Intensiv træning efter en skade i hjernen.


Nyhed! Parkinsonophold i Nordjylland

Neurologiklinikken i Nordjylland inviterer dig og din partner på et uge-forløb i det Nordjyske i august. Læs mere om opholdet her: Luksusophold i Nordjylland

Smiley face

Om Neurologiklinikken

Smiley face

Et træningsforløb kan give dig:

 • Øget overskud i dagligdagen
 • Bedre livskvalitet
 • Evnen til at mestre større og mindre opgaver i hverdagen
 • Ressourcer til at kunne deltage i sociale sammenhænge
 • Forebygge inaktivitet

Efter en skade i hjernen ændrer kroppens fysik sig lynhurtigt. Man vil typisk også opleve at blive langsommere og trættere, for det er anstrengende for en hjerne at have en skade. Hjernen skal finde nye kommunikationsveje for at kunne udføre en opgave.

Ved rehabilitering tages der højde for, at træning målrettes lige netop dine vanskeligheder med udgangspunkt i dine ressourcer og behov. Du vil blive udfordret med specifik og intensiv træning for at forbedre kroppens og hjernens funktioner.

Noget for dig?

Er du motiveret for mere træning, så tilbyder vi et intensivt og individuelt tilrettelagt træningsforløb. Dette uanset om du har haft din skade i længere tid eller kunne tænke dig mere træning ved siden af et andet træningsforløb.

Vi tilbyder skræddersyet træning i alle faser efter en apopleksi (blodprop eller blødning i hjernen). Ud fra dine ønsker og ressourcer sætter vi realistiske mål for forløbet. Din behandling varetages af fysioterapeut Katrine Nielsen med erfaring i rehabilitering efter en hjerneskade, assisteret af fysioterapeut Cathrine Kvist. I behandlingen benytter vi anerkendte tilgange for at hjælpe dig mod dine mål. I Neurologiklinikken har vi desuden samarbejde med en neuropsykolog.

Ofte vil det være naturligt at inddrage pårørende. Det omfang aftaler vi til en forsamtale.

Du og dine pårørende er velkomne til en gratis og uforpligtende samtale om mulighederne for at hjælpe dig.

Forløb

Vi tilbyder følgende pakkeforløb:

Individuelt intensivt træningsforløb på klinikken
Træning i eget hjem
Intensivt gangtræningsforløb
Kort forløb

Følgende kan være indeholdt i forløbene:

Forundersøgelse
Opfølgning på individuelt forløb
Pårørendearrangement
Støttende samtale med neuropsykolog

Ved behov for vejledning og træning i forbindelse med inkontinens og seksualitet efter hjerneskade henvises til særskilt forløb hos fysioterapeut Matilde Hansen, BeneFiT Frederikshavn.

Sideløbende med det individuelle forløb uden for sygesikringen kan du snakke med din læge om muligheden for at modtage vederlagsfri fysioterapi efter §62, som kræver henvisning Klik for at læse mere på SST.dk om Vedlagersfri Fysioterapi.

Praktiske oplysninger

Neurologiklinik finder du hos BeneFiT i:

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Hvad kan BeneFiT gøre for dig?

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT er en kæde af klinikker med mere end 150 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 18 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre. Kontakt os allerede idag...

Neurologiklinik finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

Udvalgte medarbejdere

Katrine Nielsen

Fysioterapeut

Sæby
 • 🌟GRATIS EVENT PÅ GRUNDLOVSDAG🌟 Kom med ud til Outdoor Fitness og Fysio Flow i Sæbygårdskov! Til dette event vil der være fokus på kondition, styrke og balance. Vi slutter af med Fysio Flow i naturens omgivels ... Læs mere

  Facebook - 17-05-2019 14:00
 • ☀️🌸GOD BEDEDAGSFERIE FRA BENEFIT SÆBY🌸☀️ Klinikken holder lukket i morgen, d. 17. maj. Derfor er alle hold inklusiv fitnesshold aflyst. Vi glæder os til at tage imod Jer igen på mandag d. 20. maj 😊 ... Læs mere

  Facebook - 16-05-2019 18:15
 • 🕺💪HAR DU PRØVET VORES FITNESSHOLD FIT FOR LIVET?💪🕺 Har du nogle af følgende ønsker, er Fit for Livet noget for dig: 🔹Forbedre din balance 🔹Øge styrke og kondition 🔹Øge velvære 🔹Længere ga ... Læs mere

  Facebook - 16-05-2019 08:00

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.