Online Booking - Klik her!
Golfscreening

Golfscreening

– optimér dit golfsving og forebyg skader

En golfscreening kan reducere de smerter og gener du måtte opleve i forbindelse med dit golfspil og kan hjælpe dig til at blive en bedre golfspiller. Golfscreening henvender sig til alle golfspillere, nybegyndere såvel som øvede.

Har du nogle af følgende ønsker, er golfscreening noget for dig.

 • Optimere dit golfsving
 • Forebygge skader
 • Forbedre din fysik
 • Reducere smerter
 • Øget overskud i dit spil

Flere klinikker er med i "GolfKlinik Danmark"

Flere af BeneFiTs klinikker er med i det eksklusive samarbejde "GolfKlinik Danmark". Det drejer sig om BeneFiT i Herning, Hobro, Dronninglund, Viborg, Odense og Hadsund. Golfscreening vil for de klinkker indgå i produktet Golf Body Test. Læs mere om Golf Body Test her.

Noget for dig?

En golfscreening udføres af fysioterapeuter, som har videreuddannet sig indenfor golffysioterapi. De kan dermed tilbyde dig den helt rigtige vejledning om, hvordan du kan forbedre din fysik og derved optimere dit golfsving. Oplever du smerter, ondt i muskler og led, eller andre fysiske komplikationer i forbindelse med dit golfspil, kan fysioterapeuten også hjælpe dig. Fysioterapeuten kan analysere sig frem til, hvorfra dine komplikationer stammer og vejlede dig om, hvordan du kan forebygge disse.

Forløb:

En golfscreening begynder med, at den specialuddannede fysioterapeut gennemfører en grundig undersøgelse. Undersøgelsen fokuserer på netop de bevægelser og dele af kroppen, som er de vigtigste for at give dig et godt golfsving. Fysioterapeuten vil give dig øvelser, som vil styrke og fokusere på dine vigtigste områder, så du optimerer dit golfsving. Du kan eventuelt i samarbejde med fysioterapeuten opstille mål og delmål, som der kan følges op på senere i forløbet.

Golfscreening

Omfang:

En golfscreening tager cirka 1 time. Du vil efter din golfscreening altid modtage øvelser, som passer netop til dig. Fysioterapeuten vil instruere dig i øvelserne og der kan eventuelt aftales en opfølgningstid, så du kan få vurderet din fremgang.

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du 1 er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Andre behandlingsmuligheder

Prøv også at læse om:

Hvad kan BeneFiT gøre for dig?

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT er en kæde af klinikker med mere end 150 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 18 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre. Kontakt os allerede idag...

Golfscreening finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.