Online Booking - Klik her!


Find din
BeneFiT


Tryk på en klinik nær dig og få mere information om klinikken!

Find vej

Velkommen til BeneFiT Odense

Klinikken er velbeliggende i Odense centrum med gode parkerings- og adgangsforhold. Klinikken er beliggende i en handicapvenlig bygning.

Offentligt transport:

Bus nr. 61, 62, 63 og 64 standser alle i krydset Rødegårdsvej/Stæremosegårdsvej.Kun 1 min. gang fra klinikken. Servicebus nr. S4 og S5 standser ved krydset Rødegårdsvej/TagtækkervejKun ca. 5 min. gang fra klinikken.

Med bil:

Kommer du i bil ligger klinikken på Stenhuggervej 34 med indkørsel fra Rødegårdsvej. Klinikken råder over egne parkeringsforhold.

Hvad kan BeneFiT gøre for dig?

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT er en kæde af klinikker med mere end 150 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 18 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre. Kontakt os allerede idag...

Sund virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..