Online Booking - Klik her!
Vigtig information!

Hold da helt ferie

Skal du rejse udenrigs i din ferie? Se mere om rejsevejledninger og om hvordan du skal forholde dig når du kommer hjem igen.
Udenrigsministeriet: http://www.um.dk

Speed & Agility Coaching

– bliv hurtigere på fødderne og præstér bedre på banen

Vil du have speed som Ronaldo og agility som Messi? Vil du sprinte som Usain og løbe kontra som Lindberg - Med Speed & Agility Coaching bliver du hurtigere på fødderne, så du kan præstere bedre på banen.

Speed & Agility Coaching

Speed & Agility Coaching kan især booste din præstation indenfor følgende sportsgrene:

Fodbold -> hurtigere på de første metre og højere topfart
Håndbold -> hurtigere retningsskift og kontraløb
Badminton -> bevæg dig nemmere og hurtigere rundt på banen
Tennis -> bevæg dig nemmere og hurtigere rundt på banen
Atletik -> højere acceleration og kraftudvikling
Basketball -> bedre koordination og retningsskift

3 hurtige om Speed & Agility Coaching

1. Du opnår en højere topfart og bliver bedre til at accelerere.
2. Du kan lave hurtigere vendinger og retningsskift og sætte din modstander af hver gang.
3. Speed & Agility Coaching er træning med fokus på sprint, acceleration og retningsskift.

Mere om hvad Speed & Agility Coaching er…

Speed & Agility Coaching er en træningsform, hvor du træner din acceleration, din top-end speed, samt din evne til retningsskift.

Afhængigt af din sportsgren og de krav din sport stiller, så fokuserer træningen på netop de bevægelser du skal forbedre for at præstere bedre. Din personlige Speed & Agility coach vurderer, hvad der er vigtigst at fokusere din træning på. Din coach ser blandt andet på, hvilken sportsgren du dyrker. Er der eksempelvis mange retningsskift som i tennis? Er det mere lineær acceleration som for en wingback i fodbold? Eller er det lateral acceleration (sidelæns) som for en forsvarsspiller i håndbold?

Hele forløbet tager udgangspunkt i, at din træner filmer dig, så du kan se præcis, hvordan du bevæger dig. Videoen anvendes til at give dig viden om den optimale position og bevægelse i accelerationen, top-end speed og retningsskift.

Hvorfor skal du vælge Speed & Agility Coaching?

Fart, acceleration og retningsskift er nogen af de vigtigste parametre indenfor mange sportsgrene. Det gælder især, hvis du vil præstere som fodboldspiller, håndboldspiller, badmintonspiller, eller tennisspiller. Et er, at du kan opnå en høj topfart, men også din evne til hurtigt og præcist at kunne ændre retning og sætte en modstander af er essentielt, når du vil være den bedste. Evnen til hurtigt at opfatte og reagere på pludseligt opståede muligheder kan betyde forskellen på om du vinder eller taber kampen.

Med den rigtige spurttræning og de rigtige øvelser for retningsskift kan du forbedre dine skills indenfor speed and agility allerede efter få uger og forbedre dig markant over en lidt længere periode.

Speed & Agility Coaching er et 4 ugers træningsforløb

Din personlige Speed & Agility coach tilrettelægger et 4 ugers træningsforløb med øvelser, der er specifikt udvalgt til at forbedre din præstation. Der vil være mange forskellige øvelser, både styrkeøvelser og koordinationsøvelser. Der udover vil træningen også fokusere på din mentalitet, din motivation og din evne til visualisering. Disse parametre har nemlig alle en enorm effekt på din hurtighed.

Træningen foregår 2 gange om ugen sammen med din personlige Speed & Agility coach. Træningen kan foregå både indenfor og udenfor og vil typisk foregå i kendte omgivelser fra din sport. Er det ikke muligt at være udenfor, kan vi sagtens forbedre en fodboldspiller indendørs. Udover træningen med din personlige træner får du også øvelser som du skal lave derhjemme. Træningssessionerne vil variere mellem 30 – 60 minutter.

Du opnår en effekt efter vores 4 ugers træningsforløb. Vil du have den ultimative effekt anbefaler vi et træningsforløb på i alt 12 uger.

Din Speed & Agility coach er også fysioterapeut

Det betyder, at din coach vurderer og tilpasser træningsforløbet til din allerede eksisterende træning. På den måde tages der altid hensyn til din samlede træningsmængde, så risikoen for skader mindskes.

Træn sammen med dine holdkammerater og opnå en større effekt

Det kan være en rigtig god ide at opstarte forløbet sammen med en eller to andre, som også ønsker at forbedre deres speed and agility. På den måde kan I presse hinanden og få endnu større effekt af forløbet.

Hvordan kommer jeg i gang med Speed & Agility coaching?

Du kan ringe til os på 87500104 eller skrive en mail på idræThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi glæder os til at fortælle dig mere om Speed & Agility Coaching.

Her kan du se priserne på et 4 ugers træningsforløb

Pris for et 4 ugers træningsforløb med træning 2 x ugentligt inkl. hjemmeøvelser og videoklip af din egen løbeteknik. Op til 3 deltagere pr. forløb. Kontakt os gerne, hvis du vil booke tid til mere end 3 deltagere, så kan I opnå yderligere rabat.

Pris pr. person ved 1 deltager Kr. 4.495,-
Pris pr. person ved 2 deltagere Kr. 2.495,-
Pris pr. person ved 3 deltagere Kr. 1.895,-

Hvis du ønsker at forsætte din træning efter de første 4 uger får du 10% rabat på fortløbende forløb (4 uger).

Praktiske oplysninger

Speed & Agility Coaching finder du hos BeneFiT i:

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag...

Speed & Agility Coaching finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

Udvalgte medarbejdere

Peter Guldsmed Gravgaard

Fysioterapeut

Viborg
 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Motion på arbejdspladsen

  I BeneFiT Øvelsesbank finder du et stort udvalg af videoer med gode øvelser og træningsprogrammer du kan lave på jobbet.

  Få pulsen op her.. BeneFiT Øvelsesbank

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..