Online Booking - Klik her!
Tørsleff-metoden

Tørsleff-metoden

En brystkræftoperation påvirker uundgåeligt de berørte muskler samt områdets bindevæv, nervevæv og karvæv. Nogle symptomer viser sig omgående, mens andre kan opstå over tid. Det drejer sig først og fremmest om tiltagende smerter, nedsat kraft i armen på den opererede side, indskrænket bevægelighed og begyndende arvævsdannelse. I visse tilfælde kan der opstå hævelse af armen. Vi ved, at en fysioterapeutisk behandlingsindsats fra dag 1, med fokus på de berørte områder, kan forebygge og afhjælpe de nævnte gener. Vi ved også, at selv lang tid (op til 5 år) efter operationen er der generelt en god effekt af behandlingen. Dette er dokumenteret af fysioterapeut Kirsten Rosenlund Tørsleff i samarbejde med 3 læger, og offentliggjort i tidsskriftet The Breast (2000).

Den undersøgelses- og behandlingstilgang vi benytter er ”Tørsleff-metoden”. Metoden er udviklet af fysioterapeut Kirsten Rosenlund Tørsleff. Til grund ligger mange års forskning på området. Kort fortalt: T i d l i g behandlingsindsats (helst få dage efter operationen), hvor det gælder om at stimulere de berørte vævsstrukturer, så de ”holdes levende” – indtil ”de kan selv”.

Vi tilbyder fysioterapeutisk råd, vejledning og behandling. Du kan have behov både før og efter operation. Behandling hos os kan også hjælpe dig i et forløb med kemoterapi og / eller strålebehandling. Vi får løbende supervision af Kirsten Rosenlund Tørsleff.

Hvem er vi

Lene W. Johansen er fysioterapeut i Holbæk Fysioterapi. Er uddannet i ”Tørsleff-metoden” og underviser heri sammen med fysioterapeut Kirsten Rosenlund Tørsleff. Har diplom i Muskuloskeletal Fysioterapi og er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi – et speciale i fysioterapi, som omhandler undersøgelse, diagnostik og behandling nakke- og rygbesvær samt led og muskelgener i øvrigt.

Jytte Wagner er fysioterapeut i Holbæk Fysioterapi. Har taget videreuddannelse inden for Muskuloskeletal Fysioterapi, lymfødem og ”Tørsleff-metoden”. Har desuden en diplomuddannelse i kommunikation, rehabilitering og inkontinens.

Tørsleff-metoden

Praktiske oplysninger

Tørsleff-metoden finder du hos BeneFiT i:

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Andre behandlingsmuligheder

Prøv også at læse om:

Hvad kan BeneFiT gøre for dig?

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT er en kæde af klinikker med mere end 150 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 18 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre. Kontakt os allerede idag...

Tørsleff-metoden finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

Udvalgte medarbejdere

Jytte Wagner

Fysioterapeut

Holbæk
 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..

 • Motion på arbejdspladsen

  I BeneFiT Øvelsesbank finder du et stort udvalg af videoer med gode øvelser og træningsprogrammer du kan lave på jobbet.

  Få pulsen op her.. BeneFiT Øvelsesbank

 • Find din lokale BeneFiT

  BeneFiT er en kæde af sundhedsvirksomheder med fysioterpi som speciale.

  Find din lokale BeneFiT her..

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..