Online Booking - Klik her!
Martin Ferdinand Møller

Martin Ferdinand Møller

Fysioterapeut

Specialviden:

Ryg-og nakkeproblematikker
Manipulationer
Hovedpiner
Idrætsskader
Bækkensmerter Genoptræning

Om mig

Jeg har en stor interesse i at forstå kroppen og hvordan den fungerer. Mine behandlinger tager derfor udgangspunkt i en grundig undersøgelse af kroppen, og behandlingerne bliver tilrettelagt i sammenråd med en enkelte ud fra den specifikke situation. Jeg behandler oftest med mine hænder, men jeg benytter også kinesiotaping, el-apparater, træning og øvelser mm., når dette er relevant. Jeg behandler generelt de fleste typer problemer i kroppen og behandler alle aldre, dog med undtagelse af spædbørn. Hos Benefit har jeg bl.a. bassinhold, genoptræningsforløb, udebehandlinger og behandlinger på klinik.

Ved siden af mit arbejde videreuddanner jeg mig desuden til osteopat. Osteopatuddannelsen fokuserer særligt på manuel behandling og indebærer mange ekstra timer med fysiologi, anatomi, samt træning i bl.a. manipulationsteknikker, som eksempelvis kiropraktorer også benytter sig af.

Erhvervserfaring:

Uddannet fysioterapeut fra UCSJ Roskilde i 2017, og har arbejdet på klinikken siden juni 2017. Tidligere har jeg desuden arbejdet to år hos Fysioterapi Nordvest som fysioterapeut studerende, samt været frivillig fysioterapeut hos Århus Tigers elite hold.

Kurser:

European School of Osteopathy, 2. års studerende
Manipulationskurser, Correction Academy
Kinesiotaping

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..