Online Booking - Klik her!
Tine Clemen

Tine Clemen

Fysioterapeut

Fødselsår 1988

Udvalgte arbejdsområder

Specialviden:

Muskuloskeletale problematikker
Radial Shockbølge og laserbehandling
Træningsterapi
PowerBreathe
Neurologisk genoptræning eller vedligeholdende træning

Om mig:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA Holstebro 2014. Efter en kortvarig periode på Neurologisk afd. på Viborg Sygehus, blev jeg ansat hos BeneFiT Herning i 2015. I klinikken arbejder jeg bl.a. med sports- eller hverdagsrelateret problematikker i albue, skulder, ryg, hofte og fod/aschilles.
Jeg har siden uddannelsen haft stor interesse i neurologiske lidelser og har derfor arbejdet med dette siden jeg blev færdiguddannet. Jeg har ugentligt et sclerose hold, et parkinson hold samt et blandet neurologisk hold.

Jeg har en stor faglig interesse for ryg- og nakkelidelser og holder mig derfor løbende opdateret på den nyeste viden indenfor dette område. Jeg har suppleret min grunduddannelse med flere kurser indenfor behandling og håndtering af komplekse rygproblematikker, heriblandt McKenzie, Mulligan, ULRUS og GLA:D Ryg.

Udover mit arbejde på klinikken, besøger jeg virksomheder der ønsker et sundhedsforløb. I den forbindelse afholder jeg foredrag og praktiske workshops, udfører sundhedstjek og andre sundhedstiltag der alle har til formål, at forebygge arbejdsskader og fremme den generelle trivsel på arbejdspladsen.

Erhvervserfaring:

Ansat ved BeneFiT Herning 2015
Neurologisk afd. Viborg Sygehus 2014-2015.
Uddannet Fysioterapeut fra VIA Holstebro 2014.

Kurser:

McKenzie A + B
Mulligan A + B.
Skulderkursus
Smertehåndtering
Kinesio tape, KT1
TRX
FysioPilates
Neuro muskulær elektrisk stimulation (NMES)
GLA:D Ryg
ULRUS – Udvidet Lænderyg Undersøgelse
Uddannet Sclerose Fysioterapeut ved Sclerose Hospitalet i Ry

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..