Online Booking - Klik her!

Ibens personlige træner

Jeg havde svært ved at finde tid til at komme afsted til noget motion samtidig med at det også bare blev sværere at hive mig selv op af sofaen og komme afsted. Jeg havde dog et ønske om at smide de sidste kilo fra en graviditet og ønskede også at forbedre min generelle kondition og sundhed.

Jeg har aldrig fundet mig tilrette i fitnesscentrene, hvilket muligvis også er en af årsagerne til at jeg ikke har kunne tage mig sammen til at komme afsted. Jeg besluttede mig for at gøre op med dette og kontaktede Ulrich fra Benefit.

Jeg har haft utrolig stor glæde af mit forløb hos Ulrich. Han har hjulpet mig med at lære div. øvelser og at bruge træningsredskaber jeg ikke anede noget om før. Derudover syntes jeg at det har været dejligt at Ulrich også er uddannet fysioterapeut – det har givet mig en hvis tryghed da jeg bøvler med både dårligt knæ og overanstrengelsesastma. Forløbet med Ulrich har givet mig en bedre kondition og kendskab til redskaber og øvelser jeg kan bruge både i fitness centret men hvis jeg ønsker at træne hjemme. Derudover har han været rigtig god til at presse mig så jeg hele tiden har kunne se en udvikling i min træning mens han stadig havde øje på f.eks. mine knæudfordringer og undgå evt. skader.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et forløb hos Ulrich.

Mvh Iben, 31.05.2018

Læs mere om personlig træning i herning her

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • Motion på arbejdspladsen

  I BeneFiT Øvelsesbank finder du et stort udvalg af videoer med gode øvelser og træningsprogrammer du kan lave på jobbet.

  Få pulsen op her.. BeneFiT Øvelsesbank

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..