Online Booking - Klik her!

Skinner - Woodcast

Fremstilling af skinner (Woodcast)

I den ergoterapeutiske behandling er det oplagt at anvende skinner, idet skinner vil kunne medvirke til at patienter vil kunne inddrage deres hånd i hverdagens aktiviteter. Eller man kan forebygge kontrakturer og fejlstillinger som følge af sygdom (gigt, demens, apopleksi m.m.). Skinnen kan afhjælpe i kortere eller længere periode alt efter skadens art.

Den statiske skinne er en skinne uden bevægelige dele og holder ekstremiteten i en optimal stilling; enten i hvilestilling eller funktionsstilling eller en stilling som er optimal for heling. Det kan ligeledes være en stabiliserende håndledsbandage, som anvendes når håndleddet ønskes stabiliseret på grund af nedsat kraft/stabilitet.

Om Woodcast – fremtidens gips

Woodcast er et ugiftigt, formbart og genformbart materiale, der er ideelt til bandagering indenfor ortopædi og ergoterapi. Det er fremstillet af rent træ og bionedbrydeligt plast og kan anvendes uden brug af vand eller handsker.

Det lette, tynde og åndbare materiale giver patienterne god komfort og skal ikke fjernes i forbindelse med røntgenfotografering. Til glæde for både patienten og miljøet. Det opvarmede materiale kan nemt formes til enhver anatomisk form og holder hurtigt formen.

Praktiske oplysninger

Skinner - Woodcast finder du hos BeneFiT i:

Andre behandlingsmuligheder

Prøv også at læse om:

Hvad kan BeneFiT gøre for dig?

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT er en kæde af klinikker med mere end 150 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 18 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre. Kontakt os allerede idag...

Skinner - Woodcast finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..