Online Booking - Klik her!

Stoholm

Velkommen til BeneFiT Stoholm Fysioterapi

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Vi - BeneFiT Karup har 1. maj startet en satellitklinik på Vestergade i Stoholm. Vi deler lokaler med Juel Optik og Si-Ki Helse og garn. Vi har Ikke overenskomst med sygesikringen, dvs. at alle behandlinger er udenfor tilskud fra sygesikringen. Vi har aftaler med forsikringsselskaber og Sygesikringen Danmark.

Fysioterapeut Rikke Østergaard træffes torsdage 9-17 samt efter aftale. Christine træffes tirsdag fra 7-10. Ved bookning bedes du gøre opmærksom på at du ønsker en tid i Stoholm. Bemærk muligheden for at booke din tid online. Klik her for at booke online:

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Stoholm
Vestergade 10
7850 Stoholm
Telefon 2539 8009
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Åbningstider
Tirsdag 07.00 - 10.00
Torsdag 09.00 - 17.00
Samt efter aftale
 • Slidgigt informationsaften

  Vil du vide mere om slidgigt, nye behandlinger, kirurgi og træning, så er denne aften noget for dig.

  Læs mere her..

 • Træn med abonnement

  Med et personligt træningsabonnement hos BeneFiT Karup får du adgang til fleksibel og effektiv træning i et forløb med en fysioterapeut.

  Læs mere om tilbuddet her...

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..