Rønde

Velkommen til BeneFiT Rønde

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

 

Om BeneFiT Rønde

Rønde Fysioterapi og Træning ligger i hjertet af Rønde by og vi tilbyder behandling, træning og sundhedsfremme til private og virksomheder. Klinikken ligger i velindrettede lyse lokaler, hvor man kan få individuel behandling eller holdtræning.

På klinikken finder du 8 veluddannede og engagerede fysioterapeuter der ser frem til at give dig den bedste behandling.

Vi har normalt ingen ventetid. Ønsker man imidlertid en bestemt tid eller en bestemt fysioterapeut, kan der forekomme kortere ventetid.

- Vi glæder os til at byde dig velkommen i vor klinik.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejdernes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi opererer over hele landet - og leverer blandt andet sundhedsløsninger til Jyske Bank, DAGROFA og SOS international. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Rønde
Hovedgaden 40 Se kort
Telefon 8637 2444
Åbningstider
Man- Tors: kl. 7.30-19.00
Fre: 07.30-16.00
 • Ny hjemmeside

  Ny hjemmeside

  Vi har fået ny hjemmeside!

  Finder ud det du søger efter? Vi håber med den nye side at vi giver et mere retvisende billede af de produkter vi har i klinikkerne - og at du som kunde finder dig hjulpet godt videre.

 • Test din sundhed

  Test din sundhed

  Måske er du mere sund end du selv går og tror. Hos BeneFiT kan du få testet dit nuværende sundhedstilstand

 • Før og efter fødsel

  Test din sundhed

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen. Og bagefter når der skal strammes op igen. Læs mere om fødselstræning

 • Træn som du lyster

  Træn som du lyster

  Vælg den træning som du er tilpas med og benyt vores moderne træningsfaciliter. Vores personale står til din rådighed