Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Osted Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT i Osted står vi klar til at hjælpe dig, når skaden er sket. Vi tilbyder et varieret udbud af behandlinger – se hele vores udbud her på siden. Hovedparten af vores behandlere besidder specialviden om specifikke kropsregioner og lidelser, såsom ryg, nakke, knæ, skulder, børnefysioterapi, inkontinensbehandling og meget andet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi den bedste løsning for dig. Du kan også finde os på www.facebook.com/ostedfysioterapi.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Osted
Langetoften 9a Se kort
4320 Lejre
Telefon 4649 7740
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man-torsdag: 06.00-21.00
Fredag: 06.00-18.00
Søndag: 09.00-14.00 (kun træning)
Telefontider
Man- og onsdag: 08.00-16.00
Tirs-torsdag og fredag: 8.00-13.00
 • Artrose i hænderne - Krop+Fysik

  Artrose i hænderne Artrose (slidgigt) i hænderne kan være smertefuldt, og hæmme dine bevægelser. I det nyeste Krop+fysik-magasin får du forklaringer og gode råd til at dæmpe smerterne og opnå bedre funktion. Kom ... Læs mere

  Facebook - 17-10-2017 10:05
 • Klumme: Psykiske problemer kommer til udtryk og kan behandles kropsligt - Krop+Fysik

  Psykiske problemer kan også behandles kropsligt Psykiske problemer kan mærkes i kroppen, men også behandles via kroppen. Har du også psykiske udfordringer som giver dig kropslige symptomer, så kan vi måske hjælpe ... Læs mere

  Facebook - 09-10-2017 11:52
 • krop-fysik-dk.imgix.net

  Er nogle træningsdage hårdere end andre? Vores energi svinger, og det kan mærkes, når vi træner. Årsagerne kan være flere, men din kost kan være en af dem. Faktisk betyder det en del, hvad du spiser de dage, hvor ... Læs mere

  Facebook - 13-09-2017 11:15
 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning