Book en tid hos din BeneFiT!


Velkommen til BeneFiT Højbjerg Fysioterapi

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Klinikken der tidligere hed Rundhøj Fysioterapi Træning og Motion, skiftede pr. 1. august 2014 ejerskab samt navn til BeneFiT Højbjerg Fysioterapi.

Hos BeneFiT Højbjerg er vi 12 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er velbeliggende på Rundhøj Allé 147 i Højbjerg, som er placeret i den sydlige del af Aarhus. Der er nem adgang til fri parkering lige foran klinikken og offentlig transport.

Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Højbjerg
Rundhøj Allé 147 Se kort
8270 Højbjerg
Telefon 8614 9089
Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Åbningstider
Man- Tors: kl. 8.00-18.00
Fre: 08.00-16.00
 • Om præcis én uge står 3 af vores fysioterapeuter klar ved Lyseng IF's fodboldskole! Onsdag d. 28. juni kl. ca. 16-20 står vi klar med råd og vejledning omkring skadeforebyggelse og -behandling. Du kan bl.a. få udl ... Læs mere

  Facebook - 21-06-2017 09:25
 • Når skulderen driller

  Av min skulder! Har du også smerter i skulderen? Smerterne kan have mange årsager, fx tidligere skader eller overbelastninger, men tilstanden kan også være medfødt. Du kan læse om skulderproblematikker nedenfor ... Læs mere

  Facebook - 20-06-2017 10:37
 • Frisk hele livet: Hold dig velfungerende hele livet!

  Hold dig frisk hele livet! Mange skyder skylden på dåbsattesten når der er noget der begynder at blive svært. Men ”ikke at kunne mere” er ikke nødvendigvis en naturlig følge af at blive ældre. Træning holder ... Læs mere

  Facebook - 16-06-2017 09:58
 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

 • 3 elastikøvelser fra BeneFiT

  Lidt inspiration til hverdagen. Se vores guide til 3 simple elastikøvelser her..